Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα για συμμετοχή στη Συνέλευση στις 27/11 και στη διαμόρφωση του κοινού πλαισίου στις 26/11

1) Καλούμε όλους τους φοιτητές της Νομικής να δώσουν ενεργά το παρόν στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης στις 14:00 στο Α αμφιθέατρο. Θέμα της συνέλευσης θα είναι η διαθεσιμότητα των διοικητικών και οι συνέπειές της (η παύση των περισσοτέρων λειτουργιών του ΑΠΘ: βιβλιοθήκες, γραμματείες, χρηματοδοτήσεις κλπ) αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην παιδεία.

Ακόμα κι αν έχουμε μαθήματα την ίδια ώρα, ακόμα κι αν είναι το μόνο δίωρο που μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα, ας προσπαθήσουμε να βάλουμε κάτω τα προβλήματά μας να δούμε ποιά είναι και τί μπορούμε να κάνουμε γι' αυτά.

Ακόμα κι αν οι δύο μεγαλύτερες δυνάμεις του Συλλόγου επιλέξουν να απέχουν για ακόμα μια φορά, δεν είναι δεδομένες οι αποφάσεις που θα παρθούν και τα πράγματα που θα ακουστούν, γιατί ΌΛΟΙ οι συμμετέχοντες είμαστε υπεύθυνοι για αυτά. Αυτό λέγεται άλλωστε δημοκρατία και διάλογος.

2) Καλόυμε επίσης, την Τετάρτη στις 16:00 στο χώρο του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει στη διαμόρφωση του κοινού πλαισίου ανάμεσα σε ΑΡΔΙΝ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ και ανένταχτους