Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ποιός φοβάται τη Γενική Συνέλευση;

Στο ΔΣ που έγινε σήμερα η ΔΑΠ πρότεινε το εξής καταπληκτικό: η συνέλευση ενόψει της επετείου 17ης Νοέμβρη να γίνει στις 26 Νοέμβρη. Αυτό το ευφάνταστο προθύστερο στηρήχθηκε απ τη νεολαία του Σαμαρά στην αιτιολογία ότι μέσα σε αυτη βδομάδα δεν προλαβαίνουν να προετοιμαστούν και να καλέσουν τον κόσμο τους (!).

Έτσι λοιπόν μας αναγκάζουν να συλλέξουμε ακόμα μια φορά υπογραφές για το αυτονόητο: να συγκροτηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε σχετικά με τα ζητήματα της συγκυρίας αλλά και (εν προκειμένω) ενόψει των δράσεων που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο της επετείου του Πολυτεχνείου.

Σας καλούμε λοιπόν
α) να βάλετε την υπογραφή σας στα χαρτιά που κυκλοφορούν στον τρίτο και στις αίθουσες από το ΑΡΔΙΝ αλλά και τους συντρόφους της ΕΑΑΚ.

β) να δώσετε το παρόν στη συνέλευση την Πέμπτη, να συμμετάσχετε, να πάρετε θέση και να συναποφασίσουμε!

Υστερόγραφο
Την Κυριακή στο πολιτιστικό στέκι Μπάρκο (καρμπολά 7, δίπλα στο ArtCore, στην αρχαία ρωμαΪκή αγορά) το Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας οργανώνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με θέμα την "Τα γεγονότα που οδήγησαν στη Χούντα και την εξέγερση του Πολυτεχνείου: πολιτικά σημαινόμενα και συμπεράσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου